header2bw

Onderhoud & reparaties

Periodiek onderhoud is erg belangrijk

Regelmatig onderhoud voorkomt problemen en uw auto behoudt zijn waarde beter.

U kunt bij ons terecht voor specialistisch en periodiek onderhoud.

servicepaginas onderhoud reparatiesDaarnaast bent u hier ook aan het goede adres voor het laten monteren van nieuwe banden trekhaak, uitlaat, accu, ruitenwisserbladen, en allerlei andere onderdelen.

Wij maken gebruik van hoogwaardige smeermiddelen van bp. Hier hebben wij voor gekozen omdat de zorg voor het milieu, gezondheid en veiligheid bij bp hoog in het vaandel staan. Bovendien is de prijs/kwaliteit verhouding zeer goed.

Reparaties van alle merken auto's

Wij zijn een team van ervaren monteurs die zich voornamelijk gespecialiseerd hebben in technische reparaties van diverse wagens. Door onze expertise kunnen wij alle soorten reparaties vakkundig afhandelen. Reparaties die kostbaar zijn, worden van te voren aan u gemeld zodat u niet voor verrasingen komt te staan.

Alvorens wij een reparatie uitvoeren krijgt u (indien gewenst) van ons een prijsopgave, waarna u beslist of u deze reparatie alsnog wilt laten uitvoeren. Bij de prijsopgave melden wij u ook meteen hoe lang de werkzaamheden zullen duren, zodat u precies op de hoogte bent.

telefoon

Openingstijden

Op dit moment staan we klaar voor uw auto!!

maandag
08:00 - 18:00
dinsdag
08:00 - 18:00
woensdag
08:00 - 18:00
donderdag
08:00 - 18:00
vrijdag
08:00 - 18:00
zaterdag
gesloten
zondag
gesloten

snapon

©   Autotechniek Groningen, alle rechten voorbehouden | privacy disclaimer | website, hosting & updates silverstonestudio jup2date label Silverstone Studio

Nieuwe locatie

Vanaf 1 mei 2019 zetten wij ons bedrijf voort op onze nieuwe locatie: 

Stavangerweg 29
9723 JC Groningen

Ons nieuwe telefoonnummer is 050 313 0105

En vanaf nu gaan wij verder onder de naam

mastautotechniekgroningen logo